Goudsmid Heerlen

atelier[1]Gediplomeerd goudsmid

Juwelier Pierre heeft zijn diploma’s in het buitenland behaald en is als goudsmid in Heerlen gespecialiseerd in creatietechnieken, diamantexpert en diamantzetter. Bent u op zoek naar een goudsmid? Juwelier Chez Pierre heeft meer dan 40 jaar ervaring.

Goud inkoop

U kunt bij ons ook ‘oud goud’ inwisselen voor geld. Wij wijzen er echter graag op dat oud goud en eventueel briljanten ook hergebruikt kunnen worden om een nieuw sieraad te maken. Zo krijgen ringen, hangers, oorbellen en versleten armbanden een tweede leven. Het is natuurlijk zonde om uw goud ergens in een lade te laten liggen.

Als goudsmid kunnen wij in overleg met u tot een mooi en vooral persoonlijk ontwerp komen om van uw oude sieraad weer een nieuw sieraad te maken. Wanneer het ontwerp klaar is bepalen wij de prijs voor het vervaardigen van uw gouden sieraad (werkloon). Het kan zo zijn dat u meer goud inlevert dan dat er wordt (her)gebruikt. Hierdoor kan de prijs voor uw nieuwe sieraad heel voordelig uitvallen. Alles wat meer oplevert krijgt u vanzelfsprekend uitbetaald.

In relatie tot de aankoop van een nieuw sieraad bent u op deze wijze sowieso voordeliger uit en het is ook nog vele malen persoonlijker. Een gouden ontwerp. Komt u gerust eens langs met uw oude sieraden om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord!

Gouden sieraad of trouwring ontwerpen

Bij goudsmid Pierre kunt u ook zelf uw sieraad of trouwring ontwerpen. Zowel qua prijs, creativiteit en originaliteit bent u bij onze zaak in Heerlen aan het juiste adres.Ambachtelijk vakmanschap, wij ontwerpen niet met de computer dit beperkt je eigen creativiteit, maar schetsen zelf en hebben er veel plezier in creatief bezig te zijn en u te betrekken in het ontwerpproces. Zo krijgt u een uniek sieraad of trouwringen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Wilt u ook uw eigen trouwring ontwerpen?

Kom langs bij Juwelier Chez Pierre in Heerlen of neem contact op voor meer informatie.